Geräte und Zubehör
Frangipane and apricot muffins
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
6 pieces
Zutaten
-
dried apricots80 g
Frangipane
-
blanched almonds50 g
-
caster sugar40 g
-
unsalted butter50 g
-
plain flour15 g
-
baking powder¼ tsp
-
natural almond extract⅛ tsp
-
egg1
-
sea salt2 pinches
Muffin mixture
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt200 g
-
egg1
-
vanilla bean extract1 tsp
-
self-raising flour300 g
-
caster sugar125 g
-
slivered almonds plus extra 1 tbsp to decorate30 g
-
icing sugar to dust
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
708.8 mg
Eiweiß
13.5 g
Brennwert
2863.1 kJ /
684.3 kcal
Fett
35.6 g
Ballaststoffe
4.1 g
gesättigte Fettsäuren
17.4 g
Kohlenhydrate
80.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cafe-style muffins
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Creamy pistachio pasta
40 Min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 Std.
Date and nut balls
20 Min
Blueberry and lemon curd muffins
50 Min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 Min
Banoffie pie
26 Std. 30 Min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 Std. 20 Min
Burnt orange marmalade
14 Std. 20 Min
Fruit crumble with crème anglaise
1 Std. 10 Min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2 Std.
Best ever carrot cake
1 Std. 35 Min