Frangipane and apricot muffins

4.2 6 Bewertungen
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
6 pieces

Zutaten

  • dried apricots
    80 g
Frangipane
  • blanched almonds
    50 g
  • caster sugar
    40 g
  • unsalted butter
    50 g
  • plain flour
    15 g
  • baking powder
    ¼ tsp
  • natural almond extract
    ⅛ tsp
  • egg
    1
  • sea salt
    2 pinches
Muffin mixture
  • unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)
    125 g
  • milk
    125 g
  • natural yoghurt
    200 g
  • egg
    1
  • vanilla bean extract
    1 tsp
  • self-raising flour
    300 g
  • caster sugar
    125 g
  • slivered almonds plus extra 1 tbsp to decorate
    30 g
  • icing sugar to dust

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 piece

Natrium 708.8 mg
Eiweiß 13.5 g
Brennwert 2863.1 kJ / 684.3 kcal
Fett 35.6 g
Ballaststoffe 4.1 g
gesättigte Fettsäuren 17.4 g
Kohlenhydrate 80.6 g

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