Geräte und Zubehör
Pears in orange syrup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
3 portions
Zutaten
-
freshly squeezed orange juice (approx. 2 oranges), reserving zest240 g
-
sparkling mineral water120 g
-
dry Marsala wine60 g
-
cinnamon quill or 1/2 tsp ground cinnamon1
-
pears peeled, halved and core removed3
-
white sugar60 g
-
vanilla ice cream (see Tip), to serve300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
90 mg
Eiweiß
4.9 g
Brennwert
1921.4 kJ /
459.2 kcal
Fett
11.4 g
Ballaststoffe
7.1 g
gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
83.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
French onion dip
45 Min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 Min
TM7 Demo (NZ)
1 Std. 30 Min
TM7 Demo (AU)
1 Std. 30 Min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 Std. 20 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Steamed orange and pomegranate sponge
1 Std. 35 Min
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Mushroom risotto
30 Min
Fruity dream
10 Min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 Min
Traditional minestrone
45 Min