Geräte und Zubehör
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
12 pieces
Zutaten
Salmon and ricotta filling
-
ricotta200 g
-
preserved lemon rind only, rinsed and chopped (approx. 1 tsp chopped)1 ½ pieces
-
smoked salmon100 g
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice1 tbsp
Choux pastry
-
water125 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces (2 cm)50 g
-
salt1 pinch
-
plain flour75 g
-
eggs2
-
nigella seeds for sprinkling
-
egg lightly beaten1
Assembly
-
smoked salmon cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh dill for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
8.1 g
Brennwert
530.7 kJ /
126.4 kcal
Fett
8.1 g
Ballaststoffe
0.4 g
Kohlenhydrate
5.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
High Tea
12 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Fruity pear mince tarts
2 Std. 30 Min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Warm caramel spice martini
1 Std. 15 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 Std.
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 Std.
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 Min