
Geräte und Zubehör
Cevapcici
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
12 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
roasted red capsicums (see Tips)200 g
-
chilli powder1 - 2 tsp
-
sea salt flakes1 - 2 tsp
-
freshly ground pepper½ tsp
-
boneless lamb shoulder partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)300 g
-
beef chuck steak partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)300 g
-
pork shoulder partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)300 g
-
olive oil for brushing
-
lemon cut into wedges, to serve1
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
134 kcal /
565 kJ
Eiweiß
17.4 g
Fett
6.6 g
Kohlenhydrate
1 g
Ballaststoffe
0.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Entertaining with Dani Valent
95 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Vanilla sugar
72 Std.
Umali
1 Std. 25 Min
Bellini
5 Min
Egg canapés
10 Min
Rote Grutze (red fruit pudding)
2 Std. 20 Min
Obatzter (cheese spread)
10 Min
Hot and sour soup
55 Min
Cherry margarita
25 Min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 Std. 15 Min
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Tzatziki dip
15 Min