Geräte und Zubehör
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
zucchinis trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
carrots trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
Broccoli pesto
-
garlic clove1
-
broccoli broken into florets50 g
-
blanched almonds20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
grapeseed oil80 g
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
water500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
136.7 mg
Eiweiß
5.2 g
Brennwert
1100.2 kJ /
263 kcal
Fett
24.7 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
6.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize your life (TM5)
17 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Walnut and spinach pesto
5 Min
Swedish Meatballs with Gravy
30 Min
Pawpaw smoothie
10 Min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 Min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix® Cutter, using modes)
40 Min
Yoghurt cheese
24 Std. 40 Min
Mulled white wine
15 Min
Golden Fruit Smoothie
10 Min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 Min
Blueberry, almond and fennel jam tart
3 Std. 10 Min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min