Geräte und Zubehör
Japanese-style dressing
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
23 portions
Zutaten
-
carrot cut into pieces (approx. 3 cm)160 g
-
green apple cored and cut into quarters130 g
-
garlic clove1
-
rice wine vinegar70 g
-
olive oil70 g
-
tamari35 g
-
water40 g
-
sesame seeds2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
82 mg
Eiweiß
0.2 g
Brennwert
144.3 kJ /
34.3 kcal
Fett
3.2 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 Min
Layered Mexican dip
25 Min
Roasted eggplant
1 Std. 35 Min
Beetroot salad with raita dressing
35 Min
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Prawn salad with avocado dressing
35 Min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 Std. 15 Min
Wholegrain mustard
120 Std.
Asian cucumber salad
10 Min
Cornbread with jalapeño honey butter
55 Min
Miso dressing
5 Min
Miso coleslaw
20 Min