Geräte und Zubehör
Brussels sprouts with lime crumb
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
2 portions
Zutaten
-
lime zest no white pith (approx.1 cm x 3 cm strips)2 pieces
-
bread (approx.1 slice), frozen and cut into quarters30 - 40 g
-
flaked almonds1 tbsp
-
pancetta cut into pieces (1-2 cm)50 g
-
avocado oil plus extra for drizzling2 tsp
-
garlic clove1
-
balsamic glaze to taste½ tsp
-
water1 tbsp
-
Brussels sprouts trimmed and cut into halves200 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
341 mg
Eiweiß
9.2 g
Brennwert
1069.2 kJ /
255.6 kcal
Fett
17.5 g
Ballaststoffe
5.1 g
gesättigte Fettsäuren
4.3 g
Kohlenhydrate
18.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cooking for Me and You
70 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Waldorf salad
40 Min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 Min
Green goodness soup
10 Min
Quinoa sushi
2 Std. 45 Min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 Min
Quick prawn stir-fry
20 Min
Asparagus and broad bean salad
25 Min
Cauliflower "fried" rice
45 Min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 Std. 50 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 Min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 Std. 55 Min
Spring frittata
1 Std. 15 Min