Geräte und Zubehör
Miso fish with Asian greens
Zubereitung 15 Min
Gesamt 24 Std. 45 Min
4 portions
Zutaten
-
mirin60 g
-
sake (see Tips)60 g
-
shiro (white) miso paste150 g
-
white sugar40 g
-
firm white fish fillets skin on (see Tips)600 - 650 g
-
peanut oil
-
water500 g
-
Asian greens of choice1 bunch
-
black sesame seeds for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1878.6 mg
Eiweiß
41.1 g
Brennwert
1710.5 kJ /
407.3 kcal
Fett
15 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
2.9 g
Kohlenhydrate
26.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Keine Bewertungen
Turmeric fish
30 Min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 Std. 45 Min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 Std. 25 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Curry laksa
45 Min
Spiced coriander prawns
25 Min
Miso salmon broth
40 Min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min
Linguine with salmon and herbs
25 Min