Geräte und Zubehör
Miso fish with Asian greens
Zubereitung 15 Min
Gesamt 24 Std. 45 Min
4 portions
Zutaten
-
mirin60 g
-
sake (see Tips)60 g
-
shiro (white) miso paste150 g
-
white sugar40 g
-
firm white fish fillets skin on (see Tips)600 - 650 g
-
peanut oil
-
water500 g
-
Asian greens of choice1 bunch
-
black sesame seeds for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1878.6 mg
Eiweiß
41.1 g
Brennwert
1710.5 kJ /
407.3 kcal
Fett
15 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
2.9 g
Kohlenhydrate
26.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Pad Thai noodles with prawns
30 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 Min
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
40 Min
Roasted eggplant
1 Std. 35 Min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Prawn and mushroom crepes
50 Min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Miso salmon broth
40 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min