Geräte und Zubehör
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
basmati rice180 g
-
water1150 g
-
salt1 tsp
-
carrot cut into thin slices (approx. 5mm)1
-
red capsicum cut into strips½
-
broccoli (approx. 200 g), cut into florets1
-
firm white fish fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)4
-
garlic cloves4
-
eschalots3
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves, to taste1 - 2
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
-
tamarind paste40 g
-
fish sauce30 g
-
palm sugar45 g
-
cornflour2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1070.7 mg
Eiweiß
40.9 g
Brennwert
1696.8 kJ /
404 kcal
Fett
3.3 g
Ballaststoffe
6.7 g
gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Kohlenhydrate
56.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in a Flash
91 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 Min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 Min
Pasta with tuna
30 Min
Stir-fry beef bowl
35 Min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 Min
Tortellini soup
20 Min
Ginger chicken wings
40 Min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 Min
Chicken pesto pasta
30 Min
Linguine with salmon and herbs
25 Min