Geräte und Zubehör
Fondant au chocolate
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
8 portions
Zutaten
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra melted, to grease150 g
-
dark chocolate broken into pieces360 g
-
brown sugar150 g
-
sea salt2 pinches
-
eggs6
-
egg yolks2
-
plain flour80 g
-
cocoa powder to dust
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
109.9 mg
Eiweiß
10.8 g
Brennwert
2448.9 kJ /
585.3 kcal
Fett
39.6 g
Ballaststoffe
5.2 g
gesättigte Fettsäuren
22.4 g
Kohlenhydrate
47.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Margarita
5 Min
TM7 Demo (NZ)
1 Std. 30 Min
TM7 Demo (AU)
1 Std. 30 Min
Raspberry and basil sangria
40 Min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 Std.
Creamy potato mash
30 Min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Tomato and onion gravy (South African)
25 Min
Chocolate and chilli tart
25 Std.
Passion fruit mojito mocktail
15 Min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10 Min
Sub rolls
2 Std.