
Geräte und Zubehör
Rhubarb and vanilla strawberry jam
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
550 g
Zutaten
-
raw sugar200 g
-
vanilla bean cut into halves1
-
rhubarb trimmed and cut into pieces (4 cm)600 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)30 g
Nährwerte pro 550 g
Brennwert
907 kcal /
3794.9 kJ
Eiweiß
5.7 g
Fett
1.3 g
Kohlenhydrate
225.9 g
Ballaststoffe
10.9 g
gesättigte Fettsäuren
0.6 g
Natrium
80.8 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Blueberry Jam
35min
Classic christmas fruit mince
1h 10min
Plum paste
1h
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Stewed apples
25min
Lemon curd (TM6)
15min
Citrus syrup
25min
Citrus marmalade
2h 20min
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min
Rhubarb crumble
45min
Edna's lemon curd tea cakes
30min