Geräte und Zubehör
Seeded bread loaf
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 20 Min
15 slices
Zutaten
-
grapeseed oil plus extra to grease20 g
-
linseeds (flaxseeds)20 g
-
pepita seeds50 g
-
sunflower seeds50 g
-
water200 g
-
milk plus extra to brush200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
caster sugar1 tsp
-
baker's flour400 g
-
rye flour100 g
-
wholemeal plain flour100 g
-
sea salt2 tsp
-
bread improver (see Tips)2 tsp
-
seeds, mixed to sprinkle
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
305.1 mg
Eiweiß
7.8 g
Brennwert
927.8 kJ /
220.9 kcal
Fett
8.1 g
Ballaststoffe
3.9 g
gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Kohlenhydrate
27.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sourdough Starter Discard Crackers
45 Min
Cheese and tomato bread
3 Std. 5 Min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 Std. 20 Min
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2 Std. 10 Min
Five seed bread
1 Std. 50 Min
Brioche hot cross buns
2 Std. 30 Min
Rye sourdough baguettes
27 Std. 20 Min
Spiced fruit loaf
2 Std. 30 Min
Classic Wholemeal
2 Std. 40 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Rye sourdough loaf
18 Std. 20 Min
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min