Geräte und Zubehör
Lamington swiss roll
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Std. 40 Min
8 slices
Zutaten
Sponge
-
butter to grease
-
caster sugar120 g
-
eggs room temperature5
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour120 g
Chocolate icing
-
pure icing sugar220 g
-
cocoa powder20 g
-
milk100 g
Assembly
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
desiccated coconut120 g
-
jam of choice6 - 8 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
244.4 mg
Eiweiß
7.4 g
Brennwert
2114.2 kJ /
505.3 kcal
Fett
22.4 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
15.6 g
Kohlenhydrate
71.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Afghan biscuits
25 Min
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Almond toffees
1 Std. 45 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 Std.
Mini French apple cakes
1 Std. 35 Min
Chocolate miso eclairs
1 Std. 45 Min
Almond shortbread biscuits
2 Std. 10 Min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2 Std.
Portuguese-style custard tarts
40 Min
Lemonade scones
25 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min