Geräte und Zubehör
Lamington swiss roll
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Std. 40 Min
8 slices
Zutaten
Sponge
-
butter to grease
-
caster sugar120 g
-
eggs room temperature5
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour120 g
Chocolate icing
-
pure icing sugar220 g
-
cocoa powder20 g
-
milk100 g
Assembly
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
desiccated coconut120 g
-
jam of choice6 - 8 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
244.4 mg
Eiweiß
7.4 g
Brennwert
2114.2 kJ /
505.3 kcal
Fett
22.4 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
15.6 g
Kohlenhydrate
71.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Peach and custard cream muffins
50 Min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
40 Min
Cinnamon buns
3 Std. 5 Min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2 Std. 40 Min
Chocolate ganache
20 Min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 Std. 30 Min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 Std. 40 Min
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9 Std.
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 Std. 15 Min
Basic muffin mix
30 Min