Geräte und Zubehör
Mirror glaze cake
Zubereitung 35 Min
Gesamt 7 Std. 55 Min
16 portions
Zutaten
-
shelled unsalted pistachio nuts10 - 20 g
Cocoa-coconut cake base
-
vegetable oil for greasing
-
unsalted butter cut into pieces110 g
-
Chocolate Ripple biscuits™200 g
-
desiccated coconut50 g
Chocolate mousse
-
titanium strength gelatine leaves3
-
chilled water for soaking
-
milk chocolate broken into pieces600 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)700 g
-
Irish cream liqueur180 g
Mirror glaze
-
titanium strength gelatine leaves4
-
chilled water for soaking
-
white chocolate broken into pieces350 g
-
water room temperature150 g
-
white sugar300 g
-
sweetened condensed milk200 g
-
food colouring (red - see Tips)1 - 2 teaspoons
-
macarons of choice, for decorating (see Tips)
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
115.8 mg
Eiweiß
8.2 g
Brennwert
3097.2 kJ /
737.4 kcal
Fett
48.8 g
Ballaststoffe
1.7 g
gesättigte Fettsäuren
30.5 g
Kohlenhydrate
70.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sweet Treats
33 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3 Std. 10 Min
Raspberry ripple cones
15 Std.
Profiteroles
2 Std.
Choux pastry
1 Std.
Marshmallows
2 Std.
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3 Std.
Yoyo slice
2 Std. 30 Min
Chocolate mint thins
2 Std. 30 Min
Torta caprese with raspberry jelly
2 Std.
Berry marshmallow slice
2 Std. 30 Min
Granini slice
2 Std. 15 Min
French Macarons with Blueberry Jam (Metric)
1 Std. 30 Min