Geräte und Zubehör
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
Zubereitung 30 Min
Gesamt 5 Std. 35 Min
8 portions
Zutaten
Brioche
-
salted butter cut into pieces, plus extra to grease170 g
-
milk240 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
eggs2
-
caster sugar50 g
-
sea salt to taste2 - 4 tsp
-
baker's flour560 g
Almond filling
-
blanched almonds100 g
-
salted butter softened and cut into pieces100 g
-
ground cinnamon1 tbsp
-
brown sugar200 g
Assembly
-
salted butter to grease
-
macadamia nuts roughly chopped150 g
-
white chocolate buttons150 g
-
baker's flour to dust
-
icing sugar to dust
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1468.6 mg
Eiweiß
17.6 g
Brennwert
4224.5 kJ /
1005.8 kcal
Fett
62.3 g
Ballaststoffe
5.1 g
gesättigte Fettsäuren
28.2 g
Kohlenhydrate
95.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2 Std.
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 Std. 40 Min
Fudgy chocolate cake
50 Min
Molten chocolate cake
45 Min
Dark chocolate cookies with cream cheese filling
2 Std. 30 Min
Decadent dark chocolate brownies
1 Std. 30 Min
Cinnamon buns
3 Std. 5 Min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 Std. 15 Min
Cream cheese frosting
5 Min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 Std. 15 Min