Geräte und Zubehör
Italian sandwich Rolls
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
8 portions
Zutaten
-
dried instant yeast7 g
-
water plus extra to steam300 g
-
baker's flour500 g
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil to grease and brush
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
293.9 mg
Eiweiß
7.9 g
Brennwert
955.9 kJ /
228.5 kcal
Fett
1.1 g
Ballaststoffe
1.7 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
45.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Buttermilk Bread
2 godz.
Hazelnut Snow Clouds
40 min
Steamed Raspberry Jam Pudding
2 godz. 50 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4 godz. 25 min
Blueberry Crumble Bars
10 godz. 20 min
Mini Classic Polish "torts"
2 godz. 30 min
Crumpets
1 godz. 15 min
Tomato and onion gravy (South African)
25 min
Farmhouse White Sandwich Bread
1 godz. 30 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 godz. 30 min