Quick fruit sponge

Quick fruit sponge

4.8 86 Bewertungen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
8 portions

Zutaten

  • unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing
    150 g
  • eggs
    3
  • icing sugar plus extra for dusting
    150 g
  • rhubarb (see Tip)
    300 g
  • plain flour
    250 g
  • baking powder
    2 tsp
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • milk
    60 g
  • salt
    1 pinch
  • raw sugar for sprinkling
    2 tsp
  • whipped cream to serve (optional)

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portions

Natrium 142.2 mg
Eiweiß 7.4 g
Brennwert 1801.4 kJ / 428.9 kcal
Fett 23.3 g
Ballaststoffe 2 g
gesättigte Fettsäuren 14.3 g
Kohlenhydrate 48.1 g

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