Geräte und Zubehör
Hot cross bun loaf
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
12 slices
Zutaten
Buns
-
orange zest only, no white pith½
-
baker's flour plus extra to dust500 g
-
water60 g
-
milk160 g
-
dried instant yeast10 g
-
salt½ tsp
-
butter80 g
-
caster sugar50 g
-
light brown sugar25 g
-
eggs2
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground nutmeg1 ½ tsp
-
ground cloves½ tsp
-
sultanas100 g
-
currants70 g
Piping
-
plain flour80 g
-
salt1 pinch
-
olive oil1 ½ tsp
-
water60 g
Syrup
-
freshly squeezed orange juice60 g
-
honey2 tbsp
-
butter to serve
-
jam to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
134.5 mg
Eiweiß
8.2 g
Brennwert
1399.1 kJ /
334.4 kcal
Fett
8.2 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
4.2 g
Kohlenhydrate
58.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Christmas mince pies
1ч. 40 мин.
Basic bread rolls
45 мин.
Easy everyday white bread
5ч. 35 мин.
Angela's Sticky Tea Bread
1ч. 30 мин.
Red and green Christmas shortbread
2ч. 20 мин.
Honeycomb
1ч. 30 мин.
Classic christmas fruit mince
1ч. 10 мин.
Hot cross buns
1ч. 40 мин.
Viennese whirl mince pies
1ч. 40 мин.
Chloe's caramel fudge
24ч. 30 мин.
Spiced fruit loaf
2ч. 30 мин.
Cornish pasties
2ч.