Geräte und Zubehör
Fresh tomato chutney
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
280 g
Zutaten
-
fresh coriander leaves only8 sprig
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli cut into pieces and deseeded if preferred1
-
fresh tomatoes cut into halves and deseeded250 g
-
ground cumin¼ tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
sea salt½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 280 g
Natrium
965.8 mg
Eiweiß
5.8 g
Brennwert
1270.6 kJ /
303.7 kcal
Fett
23.8 g
Ballaststoffe
11.3 g
gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Kohlenhydrate
25.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
Spiralized Carrot Pickles
Keine Bewertungen
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 Std. 5 Min
JJ's curry powder
30 Min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
1 Std. 45 Min
Curry powder
10 Min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Lemon pepper seasoning
1 Std. 35 Min
Madras curry powder
15 Min
Garam Masala
10 Min
Peanut soba noodle wonton cups
40 Min
Steamed snapper, black beans and rice
1 Std. 10 Min