Geräte und Zubehör
Steamed chocolate cake and poached pears
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
Chocolate ganache filling
-
dark chocolate broken into small pieces200 g
-
pouring (whipping) cream100 g
Chocolate cake
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease120 g
-
plain flour plus extra to dust100 g
-
Beurre Bosc pears ripe but firm, peeled, cored and cut into quarters3
-
cinnamon quill1
-
eggs separated4
-
sugar100 g
-
dark chocolate broken into small pieces120 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
Poached pears
-
water1000 g
-
white sugar100 g
-
lemon juice20 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
whipped cream200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
155.8 mg
Eiweiß
12 g
Brennwert
3872.5 kJ /
925.5 kcal
Fett
55.9 g
Ballaststoffe
10.2 g
gesättigte Fettsäuren
32.8 g
Kohlenhydrate
95.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Complete meals with the Varoma bundt
17 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Melting moments with passionfruit cream
45 Min
Fruit crumble with crème anglaise
1 Std. 10 Min
Triple chocolate muffins
20 Min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 Std. 20 Min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45 Min
No waste vegetable stock concentrate
25 Min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 Std. 20 Min
Ginger spice and white chocolate muffin
35 Min
Energy breakfast bars
40 Min
Pistachio macarons
2 Std. 30 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min
Best ever carrot cake
1 Std. 35 Min