
Geräte und Zubehör
Gougère puffs with salmon mousse
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 25 Std. 35 Min
20 pieces
Zutaten
Salmon mousse
-
fresh boneless salmon fillet skinless and cut into pieces (4 cm)150 g
-
butter20 g
-
hot smoked salmon broken into pieces150 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
pickled capers drained1 tbsp
-
lemon juice1 tsp
-
ground white pepper1 - 2 pinches
-
gelatine powder1 tsp
-
boiling water1 - 2 tbsp
Gougère puffs
-
Gruyère cheese or Swiss cheese, rind removed and cut into cubes (3 cm)80 g
-
water150 g
-
sea salt½ tsp
-
chilli powder1 pinch
-
butter80 g
-
plain flour120 g
-
eggs3
-
fresh chives or fresh dill, finely chopped, for garnishing
Nährwerte pro 1 piece
Brennwert
145 kcal /
611 kJ
Eiweiß
7.2 g
Fett
11 g
Kohlenhydrate
4.7 g
Ballaststoffe
0.3 g
gesättigte Fettsäuren
6.2 g
Natrium
224.2 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Festive Flavour
105 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pâtè with Riesling
3 Std.
Walnut and blue cheese shortbread
1 Std. 20 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 Min
Chilli and apple jelly
4 Std. 15 Min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 Std. 35 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 Std. 15 Min
Moscato panna cotta with pistachios
6 Std. 25 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min