Goats cheese and caramelised onion mille feuille
TM6

Goats cheese and caramelised onion mille feuille

4.8 (5 Bewertungen)

Zutaten

Quick puff pastry

  • 200 g unsalted butter, cut into small pieces (1-2 cm) and frozen
  • 200 g plain flour, plus extra to dust
  • 90 g chilled water
  • ½ tsp salt

Caramelised onion

  • 20 g oil
  • 300 g eschalots, cut into wedges (3-4 cm)
  • 30 g dried cranberries
  • 20 g balsamic vinegar
  • 20 g sherry
  • 2 pinches sea salt

Cheese filling

  • 4 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 300 g soft goat's cheese
  • 200 g crème fraîche
  • 1 lemon, zested, no white pith
  • 2 pinches ground black pepper

Assembly

  • 3 tbsp pine nuts, toasted
  • rocket leaves, to serve
  • 1 green apple, thinly sliced

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2903.6 kJ / 694 kcal
Eiweiß
15.8 g
Kohlenhydrate
45.4 g
Fett
50.9 g
gesättigte Fettsäuren
28.8 g
Ballaststoffe
4.1 g
Natrium
490.7 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte