Kompatible Versionen
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Barbecue butter
- 1 garlic clove
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- 20 g eschalot
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 50 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
Pork fillet wrapped in prosciutto
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 100 g prosciutto
- 250 - 300 g pork fillet
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 70 g basil pesto (see Tips)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2962.6 kJ / 705.4 kcal
- Eiweiß
- 54.5 g
- Kohlenhydrate
- 6.6 g
- Fett
- 50.9 g
- gesättigte Fettsäuren
- 20.5 g
- Ballaststoffe
- 4.1 g
- Natrium
- 2348.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Seared steak and rocket salad
20 min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min