Geräte und Zubehör
Bourbon pork ribs
Zubereitung 20 Min
Gesamt 5 Std. 50 Min
4 portions
Zutaten
Spice rub
-
brown sugar2 tbsp
-
salt2 tsp
-
mustard powder1 tsp
-
paprika1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
chilli powder to taste½ - 1 tsp
-
ground allspice1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
pork rib racks (approx. 2-3 kg total)4 - 5
Bourbon BBQ glaze
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves4
-
piece fresh ginger peeled3 - 4 cm
-
olive oil40 g
-
tomato sauce375 g
-
bourbon60 g
-
apple cider vinegar120 g
-
brown sugar50 g
-
soy sauce60 g
-
honey140 g
-
salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
124.4 g
Brennwert
8058 kJ /
1918.6 kcal
Fett
127.4 g
Ballaststoffe
3.8 g
Kohlenhydrate
73.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sticky drumettes
2 Std. 45 Min
Texas-style lovely legs
4 Std.
Lamb Kibbeh
1 Std. 30 Min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 Std.
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 Std. 15 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Barbecued pork ribs
26 Std. 15 Min
Buffalo chicken wings
45 Min
Barbecue sauce
1 Std. 40 Min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 Std. 45 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min