Geräte und Zubehör
Bourbon pork ribs
Zubereitung 20 Min
Gesamt 5 Std. 50 Min
4 portions
Zutaten
Spice rub
-
brown sugar2 tbsp
-
salt2 tsp
-
mustard powder1 tsp
-
paprika1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
chilli powder to taste½ - 1 tsp
-
ground allspice1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
pork rib racks (approx. 2-3 kg total)4 - 5
Bourbon BBQ glaze
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves4
-
piece fresh ginger peeled3 - 4 cm
-
olive oil40 g
-
tomato sauce375 g
-
bourbon60 g
-
apple cider vinegar120 g
-
brown sugar50 g
-
soy sauce60 g
-
honey140 g
-
salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
124.4 g
Brennwert
8058 kJ /
1918.6 kcal
Fett
127.4 g
Ballaststoffe
3.8 g
Kohlenhydrate
73.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Pulled pork burger
5 Std.
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 Min
Barbecued pork ribs
26 Std. 15 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Rosemary and bacon stuffed onions
1 Std. 50 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
BBQ chicken winglets
1 Std. 15 Min