Geräte und Zubehör
Thai Tomyum zoodle soup
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1000 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves1 - 2
-
garlic cloves2
-
red curry paste1 ½ tbsp
-
lemongrass3 stalks
-
fresh galangal (optional)5 g
-
makrut lime leaves (optional)3
-
white sugar (optional)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
Vegetable stock paste1 tbsp
-
fish sauce1 tbsp
-
water1200 g
-
canned baby corn100 g
-
peeled, large raw prawn200 g
-
beef fillet steak or chicken breast, cut in thin strips (approx. 0.5 cm thick)100 g
-
eggs4
-
lime juice30 g
-
pouring (whipping) cream80 g
-
fresh coriander leaves only, thinly chopped4 tbsp
-
fresh chilli thinly chopped2
-
lime thinly sliced1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1288.1 mg
Eiweiß
24.9 g
Brennwert
1671.9 kJ /
399.6 kcal
Fett
23.2 g
Ballaststoffe
4.8 g
gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
25.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize - Autumn/Winter
16 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 Min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 Std. 10 Min
Pear twists on chocolate custard
Keine Bewertungen
Yellow chicken curry with rice
1 Std.
Yellow Curry noodle soup
20 Min
Slow-cooked lamb Madras
2 Std. 15 Min
Tandoori paneer pizza
1 Std. 30 Min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Soto Betawi (Beef Coconut Soup)
Keine Bewertungen
Green pea and feta hummus wraps
10 Min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 Min