Geräte und Zubehör
Okonomiyaki
Zubereitung 20 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
Okonomiyaki sauce
-
honey20 g
-
Japanese soy sauce30 g
-
tomato ketchup60 g
-
Worcestershire sauce40 g
Okonomiyaki
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
water200 g
-
dashi powder1 tsp
-
eggs4
-
plain flour160 g
-
sea salt¼ tsp
-
sugar¼ tsp
-
white cabbage finely sliced400 g
-
Japanese pickled ginger (Beni Shoga), drained40 g
-
sesame oil to fry
-
boneless skinless pork belly cut into thin slices (see Tip)120 g
-
Kewpie mayonnaise to serve
-
bonito flakes to serve
-
fresh chives chopped, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1327 mg
Eiweiß
19.9 g
Brennwert
1961.9 kJ /
467.1 kcal
Fett
22.8 g
Ballaststoffe
4.1 g
gesättigte Fettsäuren
5.2 g
Kohlenhydrate
44.2 g
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