Geräte und Zubehör
Barbecued pork ribs
Zubereitung 50 Min
Gesamt 26 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
water1500 g
-
pork ribs cut into pieces (approx. 6 ribs per piece)2000 g
-
garlic cloves2
-
barbecue sauce (see Tips)500 g
-
beer of choice120 g
-
pure maple syrup110 g
-
apple cider vinegar60 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
ground cumin1 tbsp
-
smoked salt (see Tips)1 tsp
-
brown sugar1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1187.6 mg
Eiweiß
111.8 g
Brennwert
4520.9 kJ /
1076.4 kcal
Fett
49.2 g
Ballaststoffe
6.1 g
gesättigte Fettsäuren
19.7 g
Kohlenhydrate
46.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Barbecue
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Texas-style lovely legs
4 Std.
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 Std. 35 Min
BBQ chicken winglets
1 Std. 15 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Korean beef bowl
1 Std. 10 Min
Buffalo chicken wings
45 Min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2 Std. 30 Min
Chilli and garlic prawns
1 Std. 10 Min
Strawberry gin fizz
10 Min
Garlic prawns
25 Min
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min
Sticky drumettes
2 Std. 45 Min