Geräte und Zubehör
Watermelon and raspberry ice cream sandwiches
Zubereitung 30 Min
Gesamt 28 Std. 40 Min
10 portions
Zutaten
Ice cream
-
vanilla bean paste1 tsp
-
watermelon flesh cut into pieces (approx. 4 cm)800 g
-
caster sugar100 g
-
frozen raspberries150 g
-
pouring (whipping) cream380 g
-
full cream milk120 g
Wafers
-
rice malt syrup100 g
-
pure maple syrup50 g
-
puffed amaranth grain (see Tips)50 g
-
puffed millet (see Tips)20 g
-
shredded coconut20 g
-
poppy seeds1 tbsp
-
sesame seeds1 tbsp
-
vanilla bean paste1 tsp
-
oil for greasing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Eiweiß
2.9 g
Brennwert
1208 kJ /
287 kcal
Fett
16.1 g
Ballaststoffe
2.1 g
Kohlenhydrate
33.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pavlova
6sa
Torta caprese (flourless almond cake)
2sa
Gluten free waffles with maple bacon
1sa
Piña colada ice cream with grilled pineapple
24sa 25 dk
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24sa 40 dk
Almond tuiles
30 dk
Coppa del nonno
5 dk
Sabja shikanji (traditional lemonade)
20 dk
Gluten free self-raising flour
10 dk
Gluten free shortcrust pastry
1sa 40 dk
Chocolate Frangelico® gelato
28sa
Mango and turmeric sorbet
10 dk