Kompatible Versionen
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Salsa verde
- 1 garlic clove
- 4 anchovy fillets, drained
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 20 - 30 g radish leaves (reserve the radishes for the salad)
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 60 g extra virgin olive oil
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp Worcestershire sauce
- ½ tsp smoked paprika
- 2 pinches curry powder
- 2 pinches cayenne pepper
- 10 fresh chives, finely chopped
- 1 tbsp baby pickled capers, rinsed and drained
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
Fish and quinoa salad
- 150 g tri-colour quinoa
- 1100 g water, plus extra to soak
- 1 tsp sea salt, plus extra to season
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- ½ lemon, cut into 4 slices
- 1 whole white fish (see Tips)
- extra virgin olive oil, to drizzle
- 30 g mixed salad leaves
- 1 Granny Smith apple, cut into matchsticks
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2385.5 kJ / 568 kcal
- Eiweiß
- 57.8 g
- Kohlenhydrate
- 30.1 g
- Fett
- 22.2 g
- gesättigte Fettsäuren
- 3.9 g
- Ballaststoffe
- 7.7 g
- Natrium
- 2066 mg
Alternative Rezepte
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Rose Harissa
20min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 Std. 40 Min
Black rice pudding
25 Std. 5 Min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35min
Sardines in parcels with green bean salad
Keine Bewertungen
Lychee sorbet with vodka
8 Std. 15 Min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30hod. 25min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Steamed fish with green mash
50 Min