
Geräte und Zubehör
Five spice chicken with asparagus and pea salad (MEATER®)
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
Five spice rub
-
olive oil1 tbsp
-
instant granulated coffee2 tsp
-
brown sugar2 tbsp
-
ground allspice2 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
ground paprika2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
sea salt flakes (see Tips)1 tsp
-
whole chicken trussed1400 - 1600 g
Asparagus and pea salad
-
extra virgin olive oil40 g
-
red wine vinegar60 g
-
caster sugar2 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
water500 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (3 cm)2 bunches
-
sugar snap peas trimmed150 g
-
mixed salad leaves60 g
-
red onion cut into thin slices½
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
720.4 mg
Eiweiß
50.5 g
Brennwert
2676 kJ /
637.1 kcal
Fett
44.5 g
Ballaststoffe
3.5 g
gesättigte Fettsäuren
12.1 g
Kohlenhydrate
8.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Barbecue
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Prawn and chicken laksa
40 Min
Chicken stock paste
45 Min
Malay-style coconut chicken
25 Std. 40 Min
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Vindaloo pork
5 Std. 10 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Seared steak and rocket salad
20 Min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 Std.
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 Std. 30 Min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 Std. 45 Min
BBQ chicken winglets
1 Std. 15 Min