Kompatible Versionen
Five spice chicken with asparagus and pea salad
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Five spice rub
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp instant granulated coffee
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp ground allspice
- 2 tsp dried oregano
- 2 tsp ground paprika
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp cayenne pepper
- 1 tsp sea salt flakes (see Tips)
- 1400 - 1600 g whole chicken, trussed
Asparagus and pea salad
- 40 g extra virgin olive oil
- 60 g red wine vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 150 g sugar snap peas, trimmed
- 60 g mixed salad leaves
- ½ red onion, cut into thin slices
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2676 kJ / 637.1 kcal
- Eiweiß
- 50.5 g
- Kohlenhydrate
- 8.5 g
- Fett
- 44.5 g
- gesättigte Fettsäuren
- 12.1 g
- Ballaststoffe
- 3.5 g
- Natrium
- 720.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Red pesto chicken salad
35min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Brazilian cheese puffs
20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3u. 15min
Family chicken galette
1h 55 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min.
Grilled potato salad with pangrattato
40min
Camembert with cranberries and almonds
30min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3u. 15min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
LCHF chicken Kyivs
40min