Geräte und Zubehör
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 11 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
Banana ice cream
-
ripe bananas (approx. 280 g), skin on, cut into discs2
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
cocoa powder1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
xanthan gum¼ tsp
-
sea salt½ tsp
Corn husk stock
-
sweet corn cob kernels removed, reserve husks and cobs, cut into pieces (see Tips)1
-
water500 g
Bread praline
-
sourdough bread30 g
-
unsalted butter2 tsp
Corn spun toffee
-
caster sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
vinegar50 g
-
water1000 g
Assembly
-
sea salt flakes to sprinkle
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
311.4 mg
Eiweiß
4.4 g
Brennwert
2190.1 kJ /
523.5 kcal
Fett
13.4 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
7.6 g
Kohlenhydrate
100.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chef favourites
57 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Raspberry and basil sangria
40 Min
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 Min
Banoffie pie
26 Std. 30 Min
Salted caramel ice cream
14 Std.
Mushroom Risotto (TM6)
40 Min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 Min
Chicken velouté meal (TM6)
45 Min
Milk chocolate hazelnut spread
15 Min
Fondant au chocolate
50 Min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1 Std. 30 Min
Fruity dream
10 Min