Geräte und Zubehör
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 48 Std. 20 Min
2 jars
Zutaten
-
brown mustard seeds1 tbsp
-
whole black peppercorns2 tsp
-
dried chilli flakes to taste½ - 1 tsp
-
cucumbers small, washed and trimmed (approx. 200 g each - see Tips)3 - 4
-
water230 g
-
apple cider vinegar230 g
-
sea salt3 tsp
-
white sugar1 ½ tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 jar
Natrium
2844.3 mg
Eiweiß
4.9 g
Brennwert
689.8 kJ /
164.9 kcal
Fett
1.9 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
0.2 g
Kohlenhydrate
32.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 godz. 20 min
Rice flour
5 min
Browned onions (200 g)
20 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Yoghurt with red berry coulis
13 godz. 20 min