Geräte und Zubehör
Everyday gourmet butter
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
140 g
Zutaten
Butter
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
chilled water1000 g
Flavouring
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh chives cut into halves5 sprigs
-
fresh thyme leaves only or 1 tsp dried thyme2 sprigs
-
garlic clove1
-
lemon zest½ tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
cayenne pepper to taste1 - 2 pinches
-
smoked salt or salt of choice, to taste2 - 3 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 140 g
Natrium
695 mg
Eiweiß
13.7 g
Brennwert
8741.2 kJ /
2089.2 kcal
Fett
222.6 g
Ballaststoffe
1.7 g
gesättigte Fettsäuren
138.1 g
Kohlenhydrate
20.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Honeycomb Toffee
Keine Bewertungen
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 40 Min
Beef stock paste
3 Std.
Whey bread with soft cheese (TM6)
13 Std. 15 Min
Tartare sauce
10 Min
Chicken stock paste
45 Min
Vegetable stock paste
50 Min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1 Std. 25 Min
Cream cheese spread with radishes
5 Min
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2 Std.
Berry Curd
20 Min
Chinese-style chicken
25 Min