Geräte und Zubehör
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 24 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
Mandarin cream
-
white sugar60 g
-
mandarin peel (of 1 mandarin)
-
milk200 g
-
egg yolks4
-
thickened cream200 g
-
water30 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
mandarin juice (1-2 mandarins)50 g
Mandarin syrup
-
sugar50 g
-
water100 g
-
mandarin juice (2-4 mandarins)100 g
-
mandarins segmented2
-
crème fraîche to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
36.6 mg
Eiweiß
4 g
Brennwert
1069.8 kJ /
255.7 kcal
Fett
15.9 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
9.2 g
Kohlenhydrate
25.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
French cuisine: Desserts
20 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Fresh fig jam
55 Min
Roasted peach ice-cream
25 Std. 20 Min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 Std. 40 Min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1 Std. 15 Min
Orange curry dressing
10 Min
Rye sourdough starter powder
24 Std. 10 Min
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8 Std. 20 Min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 Std. 50 Min
Spiced nut clusters
35 Min
Spicy peach and mango chutney
45 Min
Jam and coconut tarts
1 Std. 10 Min
Brinjal (eggplant pickle)
1 Std. 30 Min