
Geräte und Zubehör
Mini vegan fruit cakes
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 25 Std. 40 Min
16 portions
Zutaten
-
mixed dried fruit560 g
-
brandy plus extra for feeding (see Tips)300 g
-
vegan butter plus extra for greasing (see Tips)200 g
-
boiling water30 g
-
flaxmeal (see Tips)3 tsp
-
coconut sugar160 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
apple sauce1 tbsp
-
apple cider vinegar3 tsp
-
wholemeal plain flour160 g
-
slivered almonds80 g
-
glacé cherries cut into quarters120 g
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
mixed spice¼ tsp
-
sea salt2 pinches
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
311.4 kcal /
1308 kJ
Eiweiß
3.4 g
Fett
8.2 g
Kohlenhydrate
46.9 g
Ballaststoffe
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Broccoli stem slaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Keine Bewertungen
Strawberry and ginger spritz mocktail
15 Min
Gluten Free Dinner Rolls
1 Std. 55 Min
Sauerkraut
12 Std. 15 Min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 Min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, TM6)
6 Std. 10 Min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 Std. 20 Min
Energy breakfast bars
Keine Bewertungen
Gluten free bread rolls
2 Std. 30 Min
Walnut and spinach pesto
5 Min
Mini carrot and almond cakes
1 Std. 25 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min