
Geräte und Zubehör
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
4 portions
Zutaten
-
potato unpeeled (1-2 potatoes)150 g
-
beetroot trimmed and peeled (1-2 beetroots)150 g
-
sweet potato peeled (1 sweet potato)150 g
-
parsnip trimmed and peeled (1 parsnip)150 g
-
cold water to soak
-
sea salt flakes . to sprinkle (see Tips)
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
55.9 mg
Eiweiß
2.4 g
Brennwert
440.9 kJ /
105.4 kcal
Fett
0.3 g
Ballaststoffe
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
24.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Zoodles with Broccoli Pesto
Keine Bewertungen
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
25 Min
Muffin pan chorizo frittatas
30 Min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 Min
Steamed eggs sunny side up
15 Min
Traditional Kaiser rolls
26 Std. 35 Min
Green egg whites and ham omelette
35 Min
Curried green beans
40 Min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 Min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 Min