Geräte und Zubehör
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
280 g
Zutaten
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed120 g
-
spring onions/shallots trimmed20 g
-
garlic cloves15 g
-
fresh ginger peeled15 g
-
star anise½
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
grapeseed oil100 g
-
sea salt½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 280 g
Natrium
1212.1 mg
Eiweiß
16.5 g
Brennwert
5529.4 kJ /
1321.6 kcal
Fett
121 g
Ballaststoffe
34.5 g
gesättigte Fettsäuren
13.6 g
Kohlenhydrate
80.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gin-cured ocean trout salad
30 Std. 20 Min
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Bacon Mayonnaise
20 Min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 Std. 50 Min
Indonesian red spice paste
45 Min
Indonesian white spice paste
35 Min
Confit garlic
15 Min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, using modes)
30 Min
Chilli crunch (TM6)
30 Min
Balinese Betutu chicken
5 Std. 35 Min
Brinjal (eggplant pickle)
1 Std. 30 Min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 Std. 40 Min