Geräte und Zubehör
Chilli crunch (TM6)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
270 g
Zutaten
-
grapeseed oil100 g
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed and thinly sliced (2mm)120 g
-
spring onions/shallots thinly sliced (3mm)20 g
-
garlic thinly sliced (3mm)15 g
-
fresh ginger thinly sliced (3mm)15 g
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
star anise1
-
sea salt½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 270 g
Natrium
992.5 mg
Eiweiß
16.6 g
Brennwert
5546.1 kJ /
1325.5 kcal
Fett
121.2 g
Ballaststoffe
34.5 g
gesättigte Fettsäuren
13.7 g
Kohlenhydrate
80.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chilli lovers
18 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Vanilla wet chai
15 Min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 50 Min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std.
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25 Min
Black garlic and onion jam
55 Min
Lemon curd
20 Min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Thai green curry paste
10 Min
Indian mustard
15 Min
Yoghurt with red berry coulis
13 Std. 20 Min
Dukkah
25 Min