
Geräte und Zubehör
Korean pickled potato salad
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 25 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
Pickle
-
soy sauce250 g
-
white sugar200 g
-
white wine vinegar250 g
-
daikon trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced (approx. 400-600 g)1
-
carrot peeled and cut into slices (3 mm)1
-
fresh long red chillies trimmed and thinly sliced2
Potato salad
-
water1000 g
-
sea salt1 tsp
-
new baby potatoes peeled (see Tips)800 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
Kewpie mayonnaise200 g
-
sesame oil¼ tsp
-
Lebanese cucumber cut into quarters and sliced1
-
long red chilli trimmed and thinly sliced to garnish
-
spring onion/shallot trimmed and thinly sliced to garnish
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
411 kcal /
1726.1 kJ
Eiweiß
4.8 g
Fett
32.3 g
Kohlenhydrate
24.4 g
Ballaststoffe
3.8 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Natrium
872.1 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Savoury Christmas
19 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
Keine Bewertungen
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55 Min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1 Std.
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 Min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 Std.
Summer tomato and gin pasta sauce
35 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Sichuan zucchini and eggplant
1 Std. 15 Min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 Min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min
Chilli with corn bread
50 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min