Rare beef steak with herb garlic butter
TM6

Rare beef steak with herb garlic butter

4.8 (70 Bewertungen)

Zutaten

  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • ½ tsp dried oregano
  • 1 garlic clove
  • 50 g salted butter, softened
  • 2 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 2 dried bay leaves
  • 1850 g water, plus extra to submerge bags
  • 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2318.1 kJ / 551.9 kcal
Eiweiß
45.5 g
Kohlenhydrate
1.3 g
Fett
40.7 g
gesättigte Fettsäuren
21.8 g
Ballaststoffe
1.8 g
Natrium
450.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte