Geräte und Zubehör
Mushroom soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh field mushrooms100 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into quarters1
-
unsalted butter cut into cubes40 g
-
gluten free flour mix (see Tips)30 g
-
water1000 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried bay leaf1
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters100 g
-
fresh shiitake mushrooms cut into quarters50 g
-
fresh chives finely chopped for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
892 mg
Eiweiß
3.2 g
Brennwert
549 kJ /
130.8 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
5.6 g
Kohlenhydrate
7.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
Green goodness soup
10 Min
Carrot and coriander soup
30 Min
Beef rendang
1 Std. 55 Min
Cream of mushroom soup
20 Min
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 Std. 30 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Hearty seven vegetable soup
30 Min