
Geräte und Zubehör
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
Vorbereitung 1 Std. 35 Min
Gesamt 4 Std. 5 Min
12 portions
Zutaten
Frosting
-
raw cashew nuts300 g
-
water415 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
freshly squeezed lemon juice2 tbsp
-
coconut oil3 tbsp
-
pitted dates5
-
pure maple syrup1 tbsp
Raspberry sauce
-
fresh raspberries250 g
-
caster sugar3 tbsp
Sponge
-
coconut oil plus extra for greasing200 g
-
almond milk200 g
-
apple cider vinegar2 tsp
-
chia seeds2 tbsp
-
raw sugar250 g
-
instant granulated coffee2 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
plain flour250 g
-
cocoa powder (70% cocoa)30 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
baking powder2 tsp
-
salt1 pinch
Assembly
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
fresh raspberries125 g
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
600.7 kcal /
2522.8 kJ
Eiweiß
8.8 g
Fett
37.6 g
Kohlenhydrate
56 g
Ballaststoffe
6.8 g
gesättigte Fettsäuren
5.6 g
Natrium
186 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Celebration cakes
13 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Lupini cheese
3 Std. 20 Min
Raw apple pie
3 Std. 25 Min
Vegan parmesan shards
3 Std. 55 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Plant-based parmesan
5 Min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2 Std.
Coconut and maca hot chocolate
24 Std. 15 Min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 Std. 5 Min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Vegan butter
8 Std. 5 Min