Geräte und Zubehör
Ricotta and spinach crespelle "cake"
Zubereitung 40 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
plain flour120 g
-
polenta (fine)2 tbsp
-
eggs2
-
fresh chives cut into quarters, plus extra chopped for garnishing5 sprigs
-
milk350 g
-
olive oil20 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters4
-
salted butter cut into pieces, plus extra for frying20 g
-
fresh baby spinach leaves300 g
-
ricotta350 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
thickened cream50 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
912.1 mg
Eiweiß
28.9 g
Brennwert
2534.4 kJ /
603.4 kcal
Fett
37.2 g
Ballaststoffe
4.8 g
gesättigte Fettsäuren
22.1 g
Kohlenhydrate
35.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in a Flash
91 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Dutch baby pancake with fruit and yoghurt
35min.
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2hod.
Risoni salad with artichoke and feta
25min.
Buttermilk corn cakes
25min.
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min.
Roasted vegetables with horseradish cream
40min.
Zucchini, Brie and basil soup
35min.
Ham and zucchini quiche
1hod. 45min.
Beetroot, feta and spinach quiche
1hod. 40min.
Spinach and artichoke penne
1hod. 5min.
Ravioli with zucchini sauce
35min.
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1hod. 5min.