Geräte und Zubehör
Gluten free lentil wraps
Zubereitung 40 Min
Gesamt 3 Std. 40 Min
8 pieces
Zutaten
-
red lentils200 g
-
water plus an extra 70-120 g, if needed500 g
-
gluten free cornflour15 g
-
sweet paprika1 tbsp
-
ground cumin1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil2 - 3 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
240.9 mg
Eiweiß
6.5 g
Brennwert
566.9 kJ /
135.5 kcal
Fett
4.7 g
Ballaststoffe
3.1 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
17.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 Std.
Gluten free waffle cones
35 Min
Gluten free chocolate cake with nuts
1 Std. 10 Min
Guacamole
Keine Bewertungen
Egg and bacon breakfast baguettes
25 Min
Pear twists on chocolate custard
Keine Bewertungen
Gluten free focaccia bread
1 Std.
Mustard and cheddar mash
30 Min
Almond milk to almond pancakes
30 Min
Portuguese bread
3 Std. 30 Min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5 Min
Gluten free pizza dough
2 Std.