Geräte und Zubehör
Whole cauliflower with pea purée
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
garlic cloves3
-
paprika1 tsp
-
tomato paste20 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
olive oil20 g
-
dried oregano1 tsp
-
salt2 ½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
cauliflower (whole)700 - 800 g
-
water1030 g
-
frozen green peas300 g
-
unsalted butter40 g
-
pouring (whipping) cream20 g
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
378 mg
Eiweiß
8.1 g
Brennwert
781.8 kJ /
186 kcal
Fett
12.1 g
Ballaststoffe
7.7 g
gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Kohlenhydrate
7.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Varoma: Entertaining made easy
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1 Std. 10 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Creamed spinach
15 Min
Spring greens with grapefruit
30 Min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 Min
Israeli couscous salad
1 Std.
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 Std. 50 Min
Asparagus and broad bean salad
25 Min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Fresh fennel salad
10 Min
Steamed fish with green mash
50 Min
Steamed greens with lemon feta
20 Min