
Geräte und Zubehör
Freekeh salad with pickled avocado
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 25 Std.
8 portions
Zutaten
Pickled avocados
-
water150 g
-
apple cider vinegar120 g
-
sugar80 g
-
black peppercorns½ tsp
-
garlic clove1
-
salt3 tsp
-
fresh green chilli (optional)1
-
avocados (ripe but firm), flesh only, cut into thick wedges2
Freekeh salad
-
water1000 g
-
freekeh (see Tips)250 g
-
asparagus trimmed (see Tips)2 bunches
-
salt plus extra to season¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
celery stalks trimmed and cut into pieces (4 cm)2
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
buttermilk100 g
-
sumac plus extra for sprinkling1 tsp
-
baby cucumbers (or "qukes"), cut lengthways into quarters8
-
extra virgin olive oil for drizzling
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
371.2 kcal /
1559.1 kJ
Eiweiß
7.1 g
Fett
21.6 g
Kohlenhydrate
36 g
Ballaststoffe
8.7 g
gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Natrium
1067.7 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Barbecue
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Asian dipping sauce
25 Min
Asian cucumber salad
10 Min
Green goddess pizza
1 Std. 30 Min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 Std.
Ricotta patties with chilli lime corn
1 Std. 20 Min
Peanut and soba noodle slaw
20 Min
Freekeh and broad bean salad
2 Std. 30 Min
Fresh fennel salad
10 Min
Mushroom bolognaise
45 Min
Crunchy seeded broccoli
40 Min
Smoky chipotle beans
30 Min
Cauliflower buffalo bites
35 Min