Freekeh salad with pickled avocado
TM6 TM5 TM31

Freekeh salad with pickled avocado

4.7 (7 Bewertungen)

Zutaten

Pickled avocados

  • 150 g water
  • 120 g apple cider vinegar
  • 80 g sugar
  • ½ tsp black peppercorns
  • 1 garlic clove
  • 3 tsp salt
  • 1 fresh green chilli (optional)
  • 2 avocados (ripe but firm), flesh only, cut into thick wedges

Freekeh salad

  • 1000 g water
  • 250 g freekeh (see Tips)
  • 2 bunches asparagus, trimmed (see Tips)
  • ¼ tsp salt, plus extra to season
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 2 celery stalks, trimmed and cut into pieces (4 cm)
  • 100 g mayonnaise (see Tips)
  • 100 g buttermilk
  • 1 tsp sumac, plus extra for sprinkling
  • 8 baby cucumbers (or "qukes"), cut lengthways into quarters
  • extra virgin olive oil, for drizzling

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1559.1 kJ / 371.2 kcal
Eiweiß
7.1 g
Kohlenhydrate
36 g
Fett
21.6 g
gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Ballaststoffe
8.7 g
Natrium
1067.7 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte