Cauliflower flammkuchen

Cauliflower flammkuchen

4.6 72 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions

Zutaten

  • Parmesan cut into pieces (approx. 3 cm)
    50 g
  • cauliflower cut into small florets (approx. 3 cm)
    350 g
  • salt
    ¾ tsp
  • eggs
    2
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • nutmeg
    2 pinches
  • sour cream
    4 tbsp
  • red onion cut into rings
    ½
  • bacon cut into cubes
    100 g
  • fresh chives or spring onions/shallots, finely sliced, to garnish

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 215.1 kcal / 903.5 kJ
Eiweiß 15.7 g
Fett 14.8 g
Kohlenhydrate 4.4 g
Ballaststoffe 1.6 g
gesättigte Fettsäuren 8.1 g
Natrium 1062.9 mg

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