Geräte und Zubehör
Stretchy melty cheese
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
1 Total recipe
Zutaten
-
garlic cloves2
-
potatoes peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)100 g
-
carrots cut into pieces (approx. 2 cm)50 g
-
raw cashews120 g
-
plant-based milk of choice80 g
-
arrowroot starch2 tbsp
-
nutritional yeast (see Tips)2 tbsp
-
shiro (white) miso paste2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cayenne pepper1 - 2 pinches
-
lemon juice1 tbsp
-
boiling water120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Total recipe
Eiweiß
32.9 g
Brennwert
4102 kJ /
976.7 kcal
Fett
62.6 g
Ballaststoffe
16.5 g
Kohlenhydrate
68.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 Std. 50 Min
Vegan "Beefy" Burger
1 Std. 40 Min
Mixed mushroom burgers
50 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Creamy coconut yoghurt
18 Std.
Cashew cheddar cheese
3 Std. 10 Min
Plant-based parmesan
5 Min
Tofu 'sour cream'
5 Min
Cashew sour cream
10 Min
Breakfast sausages
1 Std. 5 Min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 Std. 45 Min