Geräte und Zubehör
Vienna sausages with split pea soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
bacon cut into pieces50 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
olive oil20 g
-
celery stalks cut into pieces100 g
-
potatoes peeled and cut into quarters150 g
-
leek trimmed and cut into pieces (1 cm)150 g
-
green split peas (see Tips)200 g
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
fresh marjoram leaves only1 tbsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
Vienna sausages4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
634.1 mg
Eiweiß
18 g
Brennwert
1533.5 kJ /
365 kcal
Fett
24 g
Ballaststoffe
8.9 g
gesättigte Fettsäuren
7.3 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Oktoberfest
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Warm cabbage dish
15 Min
Sauerkraut soup
50 Min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 Min
Tuscan bean soup
40 Min
Lentil hotpot
12 Std. 45 Min
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 Min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 Std. 5 Min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Artichoke and bean ragout
1 Std. 30 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 Std. 45 Min