Hazelnut banana bread

Hazelnut banana bread

4.6 34 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
10 portions

Zutaten

  • grapeseed oil plus extra to grease (see Tips)
    120 g
  • hazelnuts, without skin plus extra 2 tbsp hazelnuts, without skins, roughly chopped, to sprinkle
    70 g
  • ripe bananas cut into pieces (approx. 350 g)
    3 - 4
  • egg
    1
  • natural vanilla extract
    2 tsp
  • brown sugar plus extra 1 tbsp (optional), to sprinkle
    100 g
  • plain flour
    250 g
  • cocoa powder (see Tips)
    2 tsp
  • baking powder
    2 tsp
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
  • sea salt
    2 pinches

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 338.7 kcal / 1417.2 kJ
Eiweiß 5 g
Fett 18.9 g
Kohlenhydrate 39.1 g
Ballaststoffe 2.8 g
gesättigte Fettsäuren 1.9 g
Natrium 231.6 mg

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